Hvor Stort Skal Et Spisebord Være? - Få Tips Her

08. December 2021

Hvor stort skal et spisebord være? - Et spisebord kan have lige den størrelse som du ønsker, dog bør du være opmærksom på hvor meget plads du har til bordet.

Find derfor først ud af hvor spisebordet skal stå og må så op hvor stort et bord der er plads til.

Husk at have gangplads og stole med i dine overvejelser, da der selvfølgelig skal være plads til at man kan gå uden om bordet, så vel som at man skal kunne trække stolene ud.

Du kan også med fordel vælge et mere fleksibelt spisebord, som kan trækkes ud og tilføres tillægsplader for at lave flere pladser ved bordet. 

På den måde behøver du ikke at ofre alt gulvplads på et spisebord i hverdagen, men kan i stedet gøre det større til når der kommer gæster.

Typisk er spiseborde omkring 90cm i bredde, men nogle enkelte få er også endnu smallere, så der findes også et spisebord til de mere smalle spisestuer.

Du kan få spiseborde fra alt til 1-2 personer og op efter, det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Dog ser man oftest spiseborde fra 4 til 8 personer i de danske hjem.

Tak til avXperten Til slut vil sige stort tak til avXperten, der har bidraget økonomisk til denne artikel. Hos avXperten finder du blandt andet et stort udvalg af printer varer og andet elektronik.

Hvor højt skal en lampe hænge over et spisebord?

21.07.2021 Det er altid vigtigt at have godt styr på belysningen, hvilket også er ensbetydende med, at man har styr på, hvilken højde lampen skal hænge i. Det er vigtigt at lampem sidder i den helt rigtige højde. Hvis den hænger fo…

Hvor stort tæppe under spisebord?

20.07.2021 Har man prøvet at arbejde lidt med boligindretning i sit eget hjem, så kender man sikkert til det evige problem med, hvor store tæpper man skal vælge. På den ene side, så må det endelig ikke være for lille, men heller ik…